fbpx

Into
The Receptive Woman

Voel je ALIVE én succesvol

Je hebt GROTE zakelijke dromen en deze zijn uitgekomen. Hard werken is je niet vreemd.

Jouw bedrijf is gevuld met overflow.

Nu je emperium is gebouwd voelt de impact die je altijd al hebt niet meer vervullend.

Je wilt weer leven! Je wilt weer de exitement voelen! Je wilt op avontuur gaan!

Je wilt jouw wilde haren loslaten die ook in jouw verschuild zit en onderdrukt, want dat is ook een deel van jou!

​Ondernemen in overvloed is jouw default modus. Nu is het tijd om opnieuw verbinding te maken met je innerlijke zelf, creativiteit, sensualiteit en wijsheid van binnen.

Wild Woman unleashed

Een fluistering diep binnen in je roept je. Een roep om te ontwaken en je te herinneren wie je bent zonder de laagjes van schuld, schaamte, angst en veroordeling. De Wilde Vrouw in jou is zo nodig in deze wereld.

HOOR JIJ DE ROEP VAN DE WILDE VROUW?

Ben jij er klaar voor om jezelf te herinneren?

Kun jij voelen dat er zo veel meer in je zit dan dat je tot nu toe hebt laten zien?

Om de Wilde Vrouw los te laten dien je bewust te zijn dat je niet past in de hokjes waar je jezelf in heb geplaatst. Hallo, hard werken! Alle  beperkende gedachtes en oordelen die je over je zelf hebt, dient los geschud te worden zodat er ruimte ontstaat om leven te geven aan het prachtige, ongepolijste, ongetemde vrouw dat je eigenlijk bent. 

Kun je haar horen?

Een diepe roeping om een  hart-gecentreerd en vrij leven te leiden met meer plezier, gemak en $ensualiteit
waardoor je in je vrouwelijke leiderschap gaat staan?

Uit de ongezonde mannelijke energie en laat je dragen door de gezonde mannelijke energie, waardoor je ontvangt vanuit de vrouwelijke energie.

Nesama is voor de vrouw net als jij die er klaar voor is om dieper te gaan. Voor jou die buiten haar comfort-zone wilt gaan, om echt stappen te nemen om zichzelf beter te leren kennen.

Deze mentorship is iets voor jou wanneer je:

 

  • Los wil breken van wat de maatschappij altijd van je verwacht heeft en ontdekken hoe de wilde vrouw zich door jou heem manifesteert.

  • De excuses die je maakt wil ontmaskeren en wilt stoppen met alleen dromen en beginnen met manifesteren?

  • Je niet langer ongeïnspireerd of onzeker wilt zijn. 

  • Het niet meer allemaal alleen wil doen maar de wereld toe wil treden met een sterke Sisterhood achter je.

  • Uit je oude verhaal wil stappen en in je vrouwelijk leiderschap wilt stappen

  • Je wil ontdoen van zelf-veroordeling en je lichaam wilt omarmen in liefde 

  • Wil verbinden met de natuur en wil leren hoe je met haar ritme kunt leven.

  • Vol overgave wil dansen rond het vuur, naakt, kwetsbaar, onder de modder, huilend naar de maan met een hart vol leven. 

  • Goed voor jezelf wil te zorgen, Body, Mind en Soul

  • Je hart-verlangen wil volgen en bereid bent om daar je koers voor te veranderen

Wat ga je transformeren?

 

♥ Jezelf omarmen met al je emoties omdat ze nu voor je werken ipv je te overweldigen

♥ Activatie van je vrouwelijke kracht 

♥Stap in je vrouwelijk leiderschap en neem verantwoordelijkheid voor je eigen leven

♥ Respecteer je lichaam 

♥Reizen door je schaduwen om de blokkades die je tegen houden aan te gaan.

♥ Inner child healing

♥ Sacred Feminine Archetypes modelleren

♥ Zelfliefde en eigenwaarde

En zo veel meer!

Dit is de ook waarheid over je business runnen vanuit vrouwelijke leiderschap.

Je hebt zowel het mannelijke als vrouwelijke energie nodig om je business gezond te runnen. Hard werken leidt tot burnout. Hart werken is vervullend. Ik sloot mijn succesvolle schoonheidssalon waar ik ruim 30 uur werkte en ruilde het voor 10 uur werk met dubbele aan omzet. Ik luisterde naar mijn hart.

Ik gebruikte zowel de strategie als de energie die nodig was om een ​​bedrijf te creëren door innerlijke vuur en creatie, op mijn eigen voorwaarden! Ik maakte gebruik van de universele wetten van Quantum manifestatie om mijn actieplan uit te voeren.

In plaats van klanten, verkoop en succes na te jagen, is er een andere manier, namelijk AANTREKKEN, MAGNETISEREN. Geen funnels, koude aquisitie of overtuigingskracht vereist. In plaats daarvan magnetiseer je je klanten en succes.

Het gaat erom te leren jouw unieke energie in jouw bedrijf te integreren.

Wanneer jij je bedrijf runt vanuit een staat van aantrekkingskracht, open je een deur. Verwacht overvloed aan verkopen, goedbetaalde klanten die bereid zijn om veel geld neer te leggen om met jou te werken, volgeboekte (online) programma’s en lanceringen met overflow.

Het wordt ZO GEMAKKELIJK.

Je kunt een winstgevend bedrijf opbouwen dat aanvoelt als een verlengstuk van jezelf met onderweg heel veel plezier hebben!

e1:1 Into
The Receptive Woman

Een mentorship van 4 maanden voor vrouwen die klaar zijn om een ​​enorm overvloedig bedrijf te creëren dat is afgestemd op hun vrouwelijke leiderschap.

Dit 1:1 mentorship is uniek… we richten ons op de 3 kernpijlers van mijn kenmerkend vrouwelijk leiderschap: plezier, gemak + $ensualiteit.

Door dit mentorship in te stappen krijg je volledige begeleiding en ondersteuning bij het claimen van jouw vrouwelijke leiderschap en business. ​

In plaats van maanden of zelfs jaren bezig te zijn om erachter te komen wat werkt, kan je het succes van je vrouweijke kern en  bedrijf versnellen terwijl je ondersteuning krijgt die is afgestemd op jouw unieke behoeften.

Wat is inbegrepen: 

√ 4x One Day Retreat locatie midden NL

Deze dag gaan we meteen een deepdive maken in verlangens. Wat wil je nog meer behalen in je (werkend) leven. Wat is hetgeen wat voor jouw vervullend is zodat je vertrouwen en gedragen voelt en weer connectie hebt met jezelf.

√ 4x sessies van 90 minuten.

Elke week ben ik er voor jou zodat je kunt inchecken, ventileren of juist de spiegel nodig hebt op de acties die je wilt maken zodat je dit meteen kunt implementeren en integreren.

√ 1:1 whatsapp support 24/5

Tussen onze sessies door krijg je toegang tot whatsapp (voice) berichten om mij al je vragen te stellen, feedback te ontvangen en me op de hoogte te houden van je persoonlijke en zakelijke voortgang.

√ Toegang tot al mijn (online) programma’s. 

​ + eventuele toekomstige programma’s die tijdens je mentorschap zijn gelanceerd.

Krijg volledige toegang tot AL mijn business cursussen en toekomstige cursussen die tijdens onze tijd samen zijn gemaakt. Dit alleen al is DUIZENDEN euro’s waard.

De investering van het 1-op-1 mentoring traject is 3.500 euro excl. btw. Het bedrag mag ook in 4 termijnen van 875 euro excl. btw of 10 termijnen van 350 euro exclusief btw worden betaald.

Ik mentor nog maar maximaal 4 mensen per half jaar.

Veel gestelde vragen

Is dit mentorship voor ondernemers?

Mijn ervaring is dat ik veel ondernemers aantrek waardoor 90% van mijn klanten ondernemers zijn. Dat neemt niet weg dat ik ook met consumenten werk. Je hoeft dus geen ondernemer te zijn.

Werk je in loondienst?
Onderzoek bij je werkgever of je dit traject valt onder je persoonlijke ontwikkelingsbudget. 

Wanneer kan ik beginnen?

Per half jaar begeleid ik maximaal 4 vrouwen. In overleg bepalen we het beste moment om te starten. De praktijk laat zien dat het vaak direcht kan. Wel kan het voorkomen dat er een wachtlijst is en dan je de kans dat je 1 a 2 maanden moet wachten.

Hoeveel kost het mentorship?

De investering van het 1-op-1 mentoring traject is 3.500 euro excl. btw. Het bedrag mag ook in 4 termijnen van 875 euro excl. btw of 10 termijnen van 350 euro exclusief btw worden betaald.

Hoe lang het mentorship?

Het mentorship duurt 6 maanden.

Ik heb nog meer vragen

Schroom niet je vraag te stellen. Dit kan gemakkelijk via sabrine@heeljehart.nu. We kunnen ook even bellen of zoomen als je dat prettig vindt.

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?