fbpx

InnerEssence

InnerEssence sessies nodigt je uit om je ware essentie weer te herinneren. Het is een space waarin er niks wordt verwacht van jou en jij hoeft niks actief te doen. Het is dus geen active practice zoals yoga of breathwork. Je hoeft je enkel over te geven aan de energie en de sessie.

In het hart geraakt
Woorden die vertalen wie jij ten diepste bent
zodat jij je zult herinneren

Wat is InnerEssence?

InnerEssence een krachtig proces waarin tegelijkertijd op de vier niveaus van je energetisch systeem wordt gewerkt: het mentale, emotionele, spirituele en fysieke. De externe tools die worden aangereikt zijn: soundhealing ( stem en muziek), healing energy en verbal guidance (vragen of inspiratie in woord).

De sessie wordt vanuit de adem opgebouwd in een veilige en liefdevolle setting. Je wordt naar een verruimde bewustzijn staat geleid en uitgenodigd de impulsen van je lichaam te volgen. Het lichaam heeft zijn eigen intelligentie en laat precies zien wat er nodig is. Tijdens de sessie volg ik de energie en begeleid ik je daar waar het nodig is, met helende handen, stem en muziek. Als medium tussen jouw innerlijke wijsheid en de hogere bewustzijn.

In deze mysterieuze ruimte van innerlijke overgave liggen alle antwoorden. Je laat het ‘bekende’ los – overtuigingen, verhalen, huidige begripsvorming- om het ‘onbekende’ te ontmoeten, een nieuwe verruimde perceptie. Hoe een InnerEssence proces precies werkt, is moeilijk uit te leggen. Maar iedereen (beginners & advanced) ervaart hoe een diepe innerlijke wijsheid wordt aangesproken. Het bijproduct van een InnerEssence sessie is een diep gevoel van JOY, BLISS en PEACE.

InnerEssence maak je bewust van patronen die je automatisch hebt gekregen.

Bewust van de huidige patronen. Bewust van de patronen die je in de toekomst wilt voorkomen. De uitdaging is namelijk dat vanaf het moment dat je geboren wordt, de buitenwereld je afleidt en je conditioneert om geen aandacht te schenken aan je innerlijke wereld.Het loslaten van conditionering door de maatschappij, vrienden en familie, en vervolgens je leven opnieuw prioriteren om je eigen wijsheid te eren, zal je leiden naar meer verbinding, voldoening, gezondheid, vrede, geluk en succes.

InnerEssence is voor jou wanneer je:
> los wil komen van alle stemmen in je hoofd die je tegenhouden om te doen wat je wilt doen;
> op zoek bent wat je nou precies voelt;
> altijd doet wat je doet en en kreeg wat je altijd kreeg;
> om de patronen die je nu tegenkomt te doorbreken, waardoor je het koord door knipt en het bij jou eindigt en niet meedraagt naar de volgende generatie;
> impact wilt maken door gewoon te zijn wie je bent;
> je eigenlijk het helemaal niet weet en gewoon wilt zijn in het hier en nu, zonder er mee bezig zijn wat je nou eigenlijk allemaal wilt;
> wilt omringen met vrouwen die met je matchen, die niets van je verwachten, die oordeelloos zijn en een dynamische plek bieden die je energie geeft.

Werking op alle lagen

De sessies werken op verschillende lagen:

Emotioneel
Emoties zoals huilen, lachen, frustratie, boosheid kunnen in de journey naar boven komen.

Fysiek
Beweging vanuit het lichaam zelf kan ontstaan doordat de levensenergie weer stroomt.

Cognitief
Deelnemers kunnen inzichten ontvangen over hunzelf en alles wat groter is dan hun.

Energetisch
Deelnemers kunnen de energie voelen stromen met subtiele sensaties zoals tintelingen, warmte, koud in hun lichaam of op bepaalde (chakra) punten.

Lieve lieve schat,
Mijn InnerEssence sessie met jou was écht bijzonder helend.
Ik wilde graag de diepere lagen van mezelf helen en een diepere connectie met mijn inner Goddess. Die heb ik zeker gekregen! Het was een ervaring dat niet te vergelijken is met elke andere methode, een zachte liefdevolle, diepe approach om de connectie met je eigen zijn te maken. Ik heb oud hartenpijn mogen omarmen, betreft het denken dat ik niet goed genoeg ben als vrouw. Pijn en verdriet omtrent het moeilijk kunnen baren en ontvangen van nieuwe zielen. En het pad waarvoor deze ervaring nodig is werd steeds duidelijker. Hierdoor kon ik het meer en meer loslaten en toestaan dat ook deze ervaring gewoon een ervaring is. De sessie hebben me écht terug gebracht naar mijn essentie, ik voel sterk wat ik mag doen en wat ik mag brengen in de wereld. En dit is iets dat ik iedereen gun om weer te mogen voelen en ervaren. Dat je al heel bent en zo compleet om je missie te gaan uitvoeren🙏🏽 dus ik hoop zeker dat vele zullen volgen en een sessie gaan doen bij je! ❤️

Veel gestelde vragen

Wat gebeurd er precies in zo'n sessie?

De journeys zijn zo’n 75 minuten en begeleid ik met mijn stem (de woorden van de sessie op basis van een bepaald thema, vraagstuk of intentie), muziek, energie en aanraking.

De journey werkt op alle lagen: cognitief, energetisch, emotioneel en fysiek. Je ontvangt altijd precies wat jij hebt te ontvangen. De ene keer zie je letterlijk allerlei beelden, de andere keer voelt je het antwoord of weet je gewoon heel helder door de sessie wat de volgende stap is in jouw leven.

De ene keer werkt de sessie vooral fysiek: het lichaam beweegt en laat daardoor opgebouwde spanning en trauma los. De andere keer vooral energetisch op bepaalde punten (chakra’s) in het lichaam of het gehele lichaam. De andere keer zijn het meer inzichten vanuit het hoofd wat je op doet of is de sessie juist heel emotioneel (huilen, lachen, boosheid, frustratie, joy etc).

Waar komt InnerEssence vandaan?

De founder van de InnerEssence is Corona Meerman.  En is gebasseerd op haar eigen inzichten, meditaties en visualisaties, InnerGuidance van Amara Samata, Kundalini NRGY van Nadia Rama, KAP van Venant Wong en transmissions van Camilla Ma Ra.

Ik heb nog meer vragen

Schroom niet je vraag te stellen. Dit kan gemakkelijk via sabrine@heeljehart.nu. We kunnen ook even bellen of zoomen als je dat prettig vindt.

Foto’ op deze pagina zijn gemaakt door Eva Bours.

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?