fbpx

Kundalini NRGY

Bij Kundalini NRGY gebruiken we geen woorden (zoals bij Inner Essence), maar werken we puur met de muziek en de energie. We nodigen je levensenergie uit om weer te vrijer te stromen, eventuele blokkades die je in de weg zitten worden worden op verschillende lagen los gemaakt om op te ruimen uit je systeem.

Kundalini is neither mastered or awakened. She is infinitely awake within all and chooses when to ascend, removing the finine veil, intentionally draped over eternal consciousness.

    Kundalini NRGY is een energetische ervaring waarbij je wordt uitgenodigd om weer in contact te komen met je ware essentie. Het is aan jou om deze uitnodiging aan te nemen.
    Als jij de uitnodiging aanneemt, geef je vanuit je intuitie toestemming om jouw levensenergie uit sluimerstand te halen.  Bij het ontwaken (uit sluimerstand halen) van jouw Kundalini NRGY is het de wijsheid van je lichaam die zich toont.
    Hoe dat er voor jou uitziet, kun je alleen maar ervaren. Er kan niets geforceerd worden, want jouw energie laat alleen datgene toe waar jij aan toe bent.

Ben je klaar om je levensenergie weer te
laten stromen?

Herken je het gevoel dat je vermoeid en uitgeblust bent? Je negatieve gevoelens en -gedachten ervaart en nauwelijks plezier of vreugde voelt? Je voelt je gehaast en gestrest, dag in, dag uit. Motivatie is nergens te vinden en inspiratie heb je ook al een tijd niet meer gehad. Je bent de verbinding kwijt, met jezelf, je lichaam, met het wezenlijke…

Tijdens een Kundalini NRGY sessie kun je veel moois ervaren, zoals:
* Ultieme levensvreugde en levensenergie
* Innerlijke rust en een gevoel van vrijheid
* Innerlijk weten wie je bent en wat je wilt
* Je waarde voelen en leven
* Je ware essentie leven en verbondenheid met je * Zelf voelen
* Je waarheid spreken en staan voor jezelf
* Vertrouwen in jezelf en je intuïtie
* Het doorvoelen en bevrijden van emoties

Zo ziet de (groeps)sessie eruit:

Een Kundalini NRGY (groeps)sessie biedt je een energetische ervaring. Kundalini betekent ‘Levenskracht’ en wordt in Indiase yoga en tantrische geschriften ook wel omschreven als een spirituele en bovennatuurlijke kracht in mensen.

Kundalini NRGY biedt een mogelijkheid om, in fasen, alles op te ruimen wat jou ervan weerhoudt om volledig te leven vanuit je essentie. Het is een uitnodiging om jouw levenskracht, die jij al in je hebt, van binnenuit te laten ontwaken. Dit komt niet vanuit je denken, maar vanuit een dieper deel in jezelf. Jouw energie zal zich daardoor op een natuurlijke manier kunnen openen, waardoor er niets geforceerd wordt.

In deze sessie lig je op een matje (of in een groepje van 4-6 mensen) en geeft je over aan het Veld van intelligente energie. ‘Wat?’ Ja, ik weet het, het klinkt vaag. ‘Moet ik echt niets doen?’ Nee. Je mag je focussen op de muziek, rustig doorademen en je helemaal overgeven. De energie doet de rest en ik ben er om jou hierin te ondersteunen als katalysator van deze NRGY. Op de achtergrond zal er intense en epische muziek worden afgespeeld om je te ondersteunen in je energetische ervaring.

Programma
* Voorstelronde/Check-in
* Praktische uitleg Kundalini NRGY
* Kundalini NRGY Sessie
* Sharing

Na de sessie kun je het volgende voelen:

√ Weten wie je bent en wat goed voor je is
√ Lichter en bevrijd, alsof je veel hebt losgelaten
√ Makkelijker keuzes kunnen maken
√ Meer levensenergie en innerlijke kracht
√ Heling van trauma’s
√ Meer plezier in seksuele ervaringen
√ Meer aangetrokken worden tot het maken van gezonde keuzes voor je leven en lichaam

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?