fbpx

7 days of Circle

Queen's embodiment
Ignite Your Femininity

Ignite Your Femininity met de 7 dagen online
Feminine Journey

Stop met jezelf verstoppen en besteedt geen enkele dag meer
met het doven van jouw vuur!

Het is nu tijd om thuis te komen
in jouw sacred soulful waarheid!


Sluit je aan in deze sacred vrouwencirkel
om alles wat in de jaren gedoofd is weer aan te steken. Laat mij je dragen zodat jij je kracht, je inner-weten, je magie terugwint en weer herinnert hoe jij je sacred femininity belichaamt.

Voor de vrouwen in mijn community zoals jij, heb ik de deuren geopend voor deze sacred cirkel zodat zij her-ontdekken dat alle wijsheid, liefde en kracht die zij nodig hebben in hun eigen lichaam zit.

En vandaag is het jouw beurt.

~ Sabrine Kasno, oprichter van Heel je Hart nu

Wat kun je verwachten in 7 Days of Circle?

Feminine Ignition

Ontsteek de verschillende lagen van het Sacred Shakti Energy. Shakti is de godin die staat voor vuurkracht, creatiekracht, seksuele energie, beweeglijkheid en kracht om te veranderen. Krijg toegang tot deze sacred wijsheid en mysteries – die allemaal deel uitmaken van jou!

Shadow Lighting

Zowel nu als in de afgelopen honderden jaren is in onze samenleving de Shakti onderdrukt. Het verdringen van Shakti geeft een disbalans aan het hele maatschappelijke systeem, waaronder ook jouw systeem. De onderdrukking komt tot uiting in angst.  Angst om te leven, angst voor verlies, angst voor verandering, angst om te gaan staan voor wie je bent, angst voor agressie, depressieve gevoelens, enzovoort. Dit wordt ook wel de “dark feminine” genoemd. Herken en erken en verwijder deze “dark feminine”, zodat je kunt zien waar je ziel echt naar verlangt,

Sacred Embodiment

Leer hoe je je eigen sacred body kunt vinden en heiligheid in je eigen lichaam kunt vinden en cultiveren, en hoe je dit integreert in je dagelijks leven.

SHAKTI

The Powerful innate feminine essence.

Discover and awaken the force within.

-sherise.co.uk

Wat krijg je tijdens de 7 Days of Circle?

√ Spirituele, Emotionele, Lichamelijke en Geestelijke activaties van je eigen Wijsheid en Kracht (Kundalini Awakening).
√ Energetische Transmissies die je lichaam (in plaats van je mind) leert hoe jij je innerlijke waarheid kunt belichamen.
√ Sjamanistische Schaduwwerk om je naar je onderbewustzijn te leiden om het donkere werk te doen.
√ Divine Feminine Awakening oefeningen die je laten zien hoe je de sacred Shakti Energy in je dagelijke leven kunt brengen.
√ 15 video’s met content.
√ Q&A om real-life scenario’s uit te leggen hoe jij alles wat je hier doet kunt nemen en toepassen op alle aspecten van je leven

4 live ceremonies
(opname)

Elke ceremonie duurt ongeveer een uur en omvat een combinatie van de bovenstaande reizen.

Deze reizen brengen je veel verder dan je rationele mind, zodat je de diepste lagen van je onderbewustzijn opnieuw kunt verbinden met de energetische patronen van vrouwelijke kracht, wilde bevrijding en authentieke waarheid.

1 live Q&A en Hot-Seat coaching
(Opname)

In deze sessies van een uur bespreek ik echte vragen die door onze community  en door jou zijn gesteld (Deze kun je van te voren indienen).

Deze discussies zijn ongelooflijk waardevol om de diepe energetische lessen van de reizen toe te passen op je fysieke, emotionele en mentale dagelijkse realiteit.

Telegram app waar je onderdeel bent van  een veilige space van Sisterhood, waar alle lief en leed worden gedeel. Delen= Helen. Je zult verbaast zijn, hoeveel gemeen je hebt met de vrouwen om je heen. Je hebt 30 dagen toegang twv 111 euro!

Krijg 7 Days Of Circle voor minder dan 9 euro per dag!

Je ontvangt deze geweldige journey voor 249 euro excl.btw.

Mijn eerste reactie bij de Feminine Ignition was wel een beetje vreemd/ ongemakkelijk maar het voelde al vrij snel heel bevrijdend. Er was geen oordeel, geen goed of fout. Gewoon vrij kunnen en durven bewegen en de vrouwelijke sensuele energie voelen stromen was heel fijn!

S.

Mijn eerste reactie bij de Feminine Ignition was dat ik eerst voelde dat er toch een drempel of blokkade opzat op t feit dat t eigenlijk wel fijn voelde, alsof dat niet mocht ofzo iets ouds. Maar doordat je dat zelf ook benoemde kon ik dat loslaten en kreeg ik mega veel energie en had ik gelijk zin om t gevoel over te brengen en van alles te ondernemen💃🏽

En ik voelde me mooi vrouwelijk en zelfverzekerd en sierlijk💃🏽

Sanne Reus

SanShine

Dit is Sabrine,
jouw Shakti Ignitior

Ik heb veel vrouwen op verschillende manieren en gebieden geholpen. Wat het proces ook is, vrouwelijke energie is altijd de rode draad geweest. Wij als vrouw, hebben letterlijk “creatiekracht” in ons. Wij, vrouwen, zijn van natuurlijke origine, in staat om een mens te creëren. Hoe magisch is dit?!

Ik leer vrouwen hoe zij hun vrouwelijke energie kunnen hervinden, zodat zij hun unieke boodschap en talenten met de wereld kunnen delen, verbinding kunnen maken met hun zielsafspraken.

Na jarenlang de verwachtingen van anderen te hebben gevolgd om een ​​traditioneel pad te volgen, ontdekte ik een andere manier van traditioneel zijn. Nadat ik altijd vanuit mijn mannelijke energie het leven leefde, kwam ik in een stressvolle situatie. Altijd maar vanuit de mind beslissingen nemen, gaf mijn lijf aan: ” Nu niet meer”!. Ik leerde naar mijn lijf luisteren waardoor ik meer intuïtieve beslissingen maakte. Vanuit mijn hart in plaats van hoofd.  Ik realiseerde mij dat ik nu de kans had om een ​​leven te creëren dat echt voldoening gaf voor mij. Een eigen succesvolle bedrijf die vooral gebaseerd is op gevoel en intuïtie. Een respect- en liefdevol leven met mijn partner en dochter.

[instagram-feed]
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?