Wimperextensions

Sabrine Kasno Visagie zet op professionele wijze wimperextensions d.m.v. de één-op-één techniek en Russian Volume. De één-op-één techniek, ook wel one-by-one genoemd, wil zeggen dat op elke afzonderlijke wimper een wimperextension wordt geplaatst. Hierdoor krijgen uw wimpers op een natuurlijke wijze een vollere blik.

Bij de Russian Volume techniek wordt er gebruik gemaakt van dunnere en lichtere haarplukjes die op uw wimper worden aangebracht. Russian Volume wimperextensions zorgen voor een vollere “fluffy” oogopslag en zijn ideaal voor mensen met bijvoorbeeld weinig wimpers.Sabrine Kasno Visagie en Wimperextensions

De wimperextensions blijven ongeveer 4 tot 6 weken zitten, maar net als elke haarcyclus, vallen uw wimpers natuurlijk uit, maar groeien ook weer aan. Hierdoor is het aan te raden om iedere 2 of 3 weken een refill behandeling te ondergaan.

Het plaatsen van wimperextensions is niet schadelijk voor uw natuurlijke wimpers. Ook zijn wimpersextensions geschikt voor mensen met gevoelige ogen.  Verder kunt u gewoon makeup dragen met wimperextensions, zelfs eyeliner en mascara. Laatste is in principe niet nodig, maar als u dat graag wil, breng het alleen aan, aan de uiteinden van de wimperextensions. Reinig uw huid met een milde reiniger waar geen olie in zit. Dus geen melkreiniger of andere reinigers waar vet in zit.

Na het plaatsen van de wimperextensios, raad ik u aan de komende 24 uur niet in aanraking te komen met water. Kam de wimperextensions dagelijks voorzichtig door met een schoon wimperborsteltje. Deze krijgt u na de behandeling gratis mee.

Prijzen


One- By- One (Classic)

Nieuwe set: € 65,00
Opvullen* tot:
– 1 week € 17,00
– 2 weken € 27,00
– 3 weken € 37,00
– 4 weken* € 47,00

Volume wimpers 3D t/m 6D
(Russian Volume)

Nieuwe set: € 85,00
Opvullen* tot:
– 1 week € 22,00
– 2 weken € 32,00
– 3 weken € 42,00
– 4 weken* € 52,00

Set verwijderen* € 12,00

Verzorgingsproducten Wimperextensions

Oh my Lash Foam: € 15,95
Oh my Lash Dry Shampoo € 22,50

* Opvullen van een set wimperextensions wat niet door Sabrine Kasno Visagie is geplaatst, komt er een toeslag bij van € 5,00. Als blijkt dat het niet meer mogelijk is om op te vullen, dan is het noodzakelijk om een nieuwe set te plaatsen en wordt de volledige tarief gerekend.

* Opvullen na de 4 week is niet meer mogelijk, er moet dan gekozen worden voor een nieuwe set.
* Verwijderen van een set wimperextensions, is gratis in combinatie met een nieuwe set.

#makeup#visagie#wimperextensions#volumewimpers#russianvolume#teraar#langeraar#korteraar#alphenaandenrijn#nieuwkoop#nieuwveen#zevenhoven#makeup#workshop#bruidsmakeup#sabrinekasnovisagie#makeupstudio#maccosmetics#portfolio#fotoshoot#photoshoot#beautyshoot#glamourshoot#fashionshoot#fotograaf#photography#fotografen#fotografie#mua#visagiste#muah#model#tarief#tarieven#prijzen#prijs#mink#lashextensions#wenkbrauwen#waxen#epileren#trimmen#verven#brows#wenkbrauw#browbar#lashbar#mrshigbrow#facials#gezichtsbehandelingen#puurr#puurrzentreatment#wellness#zen#ontspanning#schoonheidsspecialiste#schoonheidssalon#beautysalon#browbar#lashbar#beautybar#facial#gezichtsbehandeling#peeling#kruidenstempel#massage#drukpuntmassage