fbpx

Het is al mei. Over enkele weken is het al zomervakantie.
WAT zijn de dingen die je binnen je bedrijf nog wilt doen en
WIE heb je daarvoor te zijn?

Een mooi moment om te reflecteren wie je de afgelopen tijd bent geweest en
vooral wie wil je zijn de komende tijd.

Wie heb ik te zijn?

Misschien heb je net als ik niet door gehad dat over 9 weken al de zomervakantie start. En dat je nog dingen wilt binnen je bedrijf. Misschien wil je nog een programma draaien voor de vakantie, zelfs tijdens de vakantie of na de vakantie in september. Dat is dan nog ver he….

Dus eigenlijk is het nu een perfect moment om te reflecteren.

  • Waar je nu staat.
  • Waar je naar toe wilt.
  • Wat je daarvoor te doen hebt.
  • En wie je daarvoor hebt te zijn.

In deze masterclass neem ik je mee op een innerlijke reis waar je reflecteert, keuzes maakt vanuit afstemming, vanuit je essentie en purpose, waardoor je altijd vanuit een kloppend gevoel aan jezelf en aan je bedrijf werkt.

  Denk jij wel eens na over deze vragen:

Hoe wil IK gezien worden?
Hoe voel IK mij daarbij?
Hoe zie IK mezelf?
Wie heb ik te zijn doe komen de tijd?

Beantwoord deze vragen en pak je power terug.
Jij maakt de regels. Jij kiest en beslist. Jouw bedrijf, jouw regels. 

 

Praktische informatie:
Het is een gratis masterclass op maandag 15 mei  van 20.00 – 21:15. Je ontvangt van de sessie ook een opname die 48 uur beschikbaar blijft. 

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?