Wenkbrauwen

Wenkbrauwen zijn bepalend voor uw blik. Wenkbrauwen bepalen dan ook een groot gedeelte van uw uitstraling. Bij Sabrine Kasno Visagie gaan we uit van uw natuurlijke wenkbrauw lijn. We creëren een wenkbrauw die past bij uw gezicht. We gebruiken een milde wax die alleen de haartjes verwijderen en niet hecht aan de huid. De wax verwijdert zelf de kleinste donshaartjes.

Sabrine Kasno Visagie beheerst de techniek volgens Mrs. Highbrow* om uw wenkbrauwen te stylen: waxen, trimmen en tweezen. Na de behandeling perfectioneren we de wenkbrauwen met make-up. 

U kunt voor verschillende wenkbrauw-behandelingen terecht bij ons. U kunt oa terecht voor een touch up, waar uw wenkbrauwen alleen in vorm gebracht en geperfectioneerd met make-up of je kiest voor de volledige wenkbrauw behandeling Henna. Hier worden uw wenkbrauwen in vorm gebracht en gekleurd met een intensievere kleuring. Op de wenkbrauwenharen houdt de kleur zo een vijf weken,  waaronder op de huid ongeveer 10 dagen, afhankelijk van huidtype en verzorging.

*Techniek volgens Mrs. Highbrow in Amsterdam. Een van de eerste browbars in Nederland.

Wilt u voor een semi permanente oplossing gaan, dan kunt u kiezen voor Microblading Hairstrokes

Prijzen


 Wenkbrauw Behandeling Regular:
Waxen/ trimmen/ tweezen (epileren), kleuren & finishing touch met make-up € 33,00
Wenkbrauw Behandeling Henna*:
Waxen/ trimmen/ tweezen (epileren) & kleuren & finishing touch met make-up € 35,00
* intensievere kleuring dan gewone verf en hecht op de huid voor meer resultaat

Wanneer u voor het eerst komt voor een Wenkbrauw Behandeling (Henna), adviseren wij u uw wenkbrauwen minimaal 4 weken te laten groeien. Daarna adviseren wij u om de 4 tot 6 weken terug te komen, om uw wenkbrauwen te stylen en in te vorm te houden.

Wenkbrauw Touch-up*:
Waxen/ trimmen / tweezen(epileren) & finishing touch met make-up23,50

Wenkbrauw Touch-up Simple (én kleuren) i.c.m. andere behandeling
Alleen Tweezen(epileren)  € 7,50
Alleen Tweezen (epileren) én kleuren € 20,00
Alleen Kleuren  € 15,50 (Henna € 2,00 extra)

Waxen bovenlip € 7,50
Waxen bovenlip + kin € 12,50

Verzorgingsproducten Wenkbrauwen

Mrs. Highbrow Duo Brow Pencil € 15,95
Mrs. Highbrow Feather Brow Liner € 11,95
Mrs. Higbrow Pro Powder Brow Pencil € 14,50
Mrs. Highbrow Brow Kwasje € 12,50

#makeup#visagie#wimperextensions#volumewimpers#russianvolume#teraar#langeraar#korteraar#al#aphenaandenrijn#nieuwkoop#nieuwveen#zevenhoven#makeup#workshop#bruidsmakeup#sabrinekasnovisagie#makeupstudio#maccosmetics#portfolio#fotoshoot#photoshoot#beautyshoot#glamourshoot#fashionshoot#fotograaf#photography#fotografen#fotografie#mua#visagiste#muah#model#tarief#tarieven#prijzen#prijs#mink#lashextensions#wenkbrauwen#waxen#epileren#trimmen#verven#brows#wenkbrauw#browbar#lashbar#mrshigbrow#facials#gezichtsbehandelingen#puurr#puurrzentreatment#wellness#zen#ontspanning#schoonheidsspecialiste#schoonheidssalon#beautysalon#browbar#lashbar#beautybar#facial#gezichtsbehandeling#peeling#kruidenstempel#massage#drukpuntmassage