Disclaimer Wellness en/of Wimperextensions VIP

Om gebruik te maken van de Wellness en/of Wimperextensions VIP zijn de volgende voorwaarden van toepassing.

  • U dient het bedrag vooraf betalen middels de betalingslink die u toegestuurd krijgt na aanvraag.
  • U komt niet meer in aanmerking voor de klantenkaart waar u voor 20% korting spaart.
  • Beide acties zijn niet te combineren met andere acties.

Wellness VIP
Elke maand dient u minimaal 1 week vooraf een afspraak te maken. Wanneer u verhinderd bent, dient u max. 24 uur de afspraak te verzetten/ annuleren. Mocht dit niet lukken door onvoorziene omstandigheden, dan kunt u eenmalig de afspraak verzetten. Let op! Dit kan maar 1x per maand. Lukt het dus niet om in de betreffende maand aan uw reeds gemaakte afspraak te voldoen, dan is het niet mogelijk om in de (op)volgende maand(en) de behandeling(en) te boeken. Wellness VIP abonnement heeft een duur van 6 maanden. Na 6 maanden kunt u het abonnement op elk moment vóór de 1e van de maand opzeggen middels een e-mail en/of bericht via WhatsApp.

Wimperextensions VIP
De betaling van de Wimperextensions VIP dien in één keer te voldoen en is een jaar geldig na afname. Indien u verhinderd bent, dient u dit door te geven max. 24 uur van te voren. Wanneer u niet max. 24 uur van te voren de afspraak verzet/ annuleert, bent u de strip kwijt op de strippenkaart. De strippenkaart is alleen geldig voor de dienst waarvoor u de kaart heeft gekocht. Wanneer u dus een opvul afspraak heeft, voor om de twee weken, dient de afspraak in die betreffende week plaats te vinden. Vind de verzette afspraak een week later plaatst (dus bijv. van 2 naar 3 weken opvullen), dan worden de kosten berekend voor de aantal weken na de laatste gemaakte afspraak. In dit geval komt er €10,- er bij op, als normaal.

Heeft interesse in het VIP pakket, dan kun je de onderstaande formulier invullen. Ik neem dan binnen een aantal dagen contact met u op. Kunt u niet langer wachten? Neem dan telefonisch contact met mij via 0624779256. Het kan zijn dat ik niet opneem, omdat ik met een behandeling bezig ben. Maar stuur dan gerust een WhatsApp bericht!

* indicates required