Visagie

Ik maak u graag op bij een fotoshoot, trouwerij en/of feestje. Of gewoon omdat het kan. Ook kan ik aan huis komen voor een make-up workshop. Kinderfeestjes vind ik ook ontzettend leuk om te doen.

Hier vindt u een greep van mijn werk. De foto’s zijn gemaakt in samenwerking met diverse fotografen. Naast visagie, maak ik ook mooie haarcreaties.

Beauty Portfolio

Glamour & Fashion Portfolio

Behind the Scenes Video van Katja Diroen Fotografie ft Sabrine Kasno Visagie. 

Prijzen


Dag- of Avond Make-up €  55,00
Gelegenheids Make-up v.a. €  60,00

Valse wimpers € 7,50

Bruidsmake-up

Proef Make-up € 75,00 (uiterlijk 2 weken voor de grote dag)
Make-up op dé dag € 75,00
Make-up opfrissen € 65,00

Bruidspakket: Proef- en Make-up op de dag, nieuwe set wimperextensions One-By-One en
wenkbrauw stylen € 227,- (Totale waarde van € 250,-)

Make-up gast € € 60,00
Make-up kind
tot 12 jaar € 17,50

Reiskosten per km € 0,50 exclusief parkeerkosten. Deze worden volledig in rekening gebracht. Ik ben ook beschikbaar voor de gehele dag. De kosten zijn in overleg.

Visagie Workshops

Verder ben ik ook beschikbaar voor make-up workshops. Hier leg ik kort uit** hoe je het beste make-up kunt gebruiken en aanbrengen, gepersonaliseerd op uw gezicht. Wilt u ander soort advies op het gebied van make-up maar staat uw soort make-up er niet tussen, neem dan contact met mij op, dan kunnen we naar de mogelijkheden kijken. Tarief workshop v.a. € 90,00 excl. reiskosten incl. goodiebag.
Duur v.a. 1,5 uur, max. 6 personen.
** o.a. uitleg en gebruik van: reinigen en verzorgen van de huid, basis aanbrengen, wenkbrauwen vormen, shapen en blush, van dag- naar avondmake-up. Gratis gebruik van professionele make-up en tools.**

Visagie Workshop - Sabrine Kasno Visagie

Fotoshoot


Tarieven in overleg.

 

#wimperextensions#teraar#visagie#alphenaandenrijn#make-up#workshop#bruidsmake-up#sabrinekasnovisagie#make-upstudio#portfolio#fotoshoot#photoshoot#beautyshoot#glamourshoot#fashionshoot#fotograaf#photography#fotografen#mua#visagiste#muah#