fbpx

Sacred Rage

Shadow Path of Pain and Power

DE VIERWEEKSE TRAINING OM JOUW PIJN MET ENERGETISCH WERK TE TRANSFORMEREN NAAR INNERLIJKE KRACHT. 

IK HEB EEN AANTAL VRAGEN VOOR JE…

* Ben je toe aan een nieuwe manier van het verwerken van trauma en pijn?

* Wil je leren hoe je je lichaam kunt leren opruimen van blokkades in je lichaam en onze geest?

* Ben je klaar om vastgeroeste oude pijn en verdriet te releasen zowel energetisch als lichamelijk?

* Wil je meer verdieping en leren hoe je echt tot in de diepte met je eigen ziel en higher being verbinding maak.

You’re brave enough to explore the darkness.
You might find your own light when you’re at it.

En wat als…

je heel veel rust, (zelf) vertrouwen en overgave ervaart in jouw trauma en pijn. 

jouw lichaam save place is geworden. Jouw lichaam jouw trauma en pijn kan dragen. De trauma en pijn manifesteert zich niet meer in fysieke en emotionele pijn. 

… je durft te voelen wat pijn doet in het leven. Dat je sterker bent dan je angst. Gehechtheid loslaten en pijn vrij leven.

… pijn je brengt naar zelfzorg en zelfliefde door oud zeer op te ruimen en doorbreken van patronen die jou op een plek houden waar je niet wilt zijn.

… je weer contact komt met je intuïtie, je diepere innerlijke weten, je Zelf?

… en jij in elk moment, bij elke keuze, elk resultaa;t pijn of kracht, in overgave en vertrouwen durft te leven!

NU 555 euro i.p.v. 999 euro *

DE VIERWEEKSE TRAINING OM JOUW PIJN MET ENERGETISCH WERK TE TRANSFORMEREN NAAR INNERLIJKE KRACHT. 

Je zult emotionele pijn op een andere manier transformeren. Meer vanuit het lichaam dan vanuit de mind zodat je levenslust krachtiger wordt.

Je gaat je lichaam gebruiken als een katalysator voor emotionele pijn zodat je de vrijgekomen energie beter kunt dragen.

Waardoor je je heel krachtig gaat voelen: je voelt ineens van: Ik wil niet dat de emotionele pijn mijn hele leven overheest. DIT WIL IK NIET!. En dat is precies wat je wilt bereiken. Je wilt een sterk ‘weg van energie’ opwekken. Deze energie veroorzaakt een duwende kracht die in beweging zet. En in beweging komen is nodig als je wilt veranderen. 

Voor meer draagkracht, vertrouwen, zelfliefde, levensenergie, stroom, innerlijke kracht, verbinden met jezelf en je lichaam.

* Prijzen zijn exclusief btw.

Aan het einde van Sacred Rage ervaar je

Awareness

  Herken de signs van emotionele pijn die gemanifesteerd heeft in je lichaam. 

  Acknowledgement

   Erken je wat er is. Zonder er een verhaal omheen te creeren in je hoofd. 

   Acceptence

    Het is wat het is. Niet meer en niets minder. Het is een ervaring die je transfomeert naar een andere ervaring.

    Alchemize

     Liefdevolle acceptatie van dualiteit, licht en donker, up en down, licht en duister.  Energie van je emoties weer in balans en harmonie en dat gevoel en ervaring verankeren in je lichaam.

     Wat ontvang je precies?

     ○ Een offline groeps ervaring van 4 weken. 

     ○  Elke week ontvang je een energetische sessie met de methode Inner Essence of Kundalini NRGY. 

     ○ 1 integratie sessie via zoom van 60 minuten twv 222 euro

     ○ Telegram groep waarin je kunt delen en we samen sneller gaan. Hierin kom ik elke week online met audio’s en/of verdiepende vragen, kun je al jouw vragen delen en kunnen we als sacred rage vrouwen onder elkaar delen in een veilige ruimte.

     ○ Sessies zijn inclusief warme drankjes zoals cacao en thee en hapjes.

     De sessies zijn in Ter Aar (omgeving Alphen aan de Rijn op van 13:30-16:30 uur.

     1. zondag 7 april

     2. zaterdag 13 april

     3. zondag 21 april

     4. zondag 28 april

     VEEL GESTELDE VRAGEN

     Voor wie is Sacred Rage

     Deze training is geschikt voor iedereen die de kracht van energie wil ontdekken en welzijn op alle gebieden wil verbeteren.

     Je wilt een diepe duik in je energetische afstemming en afstemmen op wat GOED voelt in je lichaam!

     Ik heb geen ervaring met energetische sessies en wil toch graag meedoen. Kan dat?

     Wat tof dat je een dikke JA voelt. Wanneer jij voelt, “dit heb ik te doen, ondanks ik nog geen ervaring heb met energetischwerk “, wil ik vooraf met sacred rage vrouwen vrijblijvend het gesprek aan om samen te kijken of deze training of een ander programma nu voor jou het meest passend is. Stuur een DM op Instagram. 

     Wat is Inner Essence en Kundalini NRGY?

     Inner Essence een krachtig proces waarin tegelijkertijd op de vier niveaus van je energetisch systeem wordt gewerkt: het mentale, emotionele, spirituele en fysieke. De externe tools die worden aangereikt zijn: soundhealing ( stem en muziek), healing energy en verbal guidance (vragen of inspiratie in woord).

     De sessie wordt vanuit de adem opgebouwd in een veilige en liefdevolle setting. Je wordt naar een verruimde bewustzijn staat geleid en uitgenodigd de impulsen van je lichaam te volgen. Het lichaam heeft zijn eigen intelligentie en laat precies zien wat er nodig is. Tijdens de sessie volg ik de energie en begeleid ik je daar waar het nodig is, met helende handen, stem en muziek. Als medium tussen jouw innerlijke wijsheid en de hogere bewustzijn.

     Kundalini NRGY is een energetische ervaring waarbij je wordt uitgenodigd om weer in contact te komen met je ware essentie. Het is aan jou om deze uitnodiging aan te nemen.

     Wanneer jij de uitnodiging aanneemt, geef je op zielsniveau toestemming om jouw levensenergie te laten ontwaken (wakker maken). Bij het wakker worden van jouw Kundalini NRGY is het de wijsheid van je lichaam die zich toont.

     Hoe dat er voor jou uitziet, kun je alleen maar ervaren. Er kan niets geforceerd worden, want jouw energie laat alleen datgene toe waar jij aan toe bent.

     Bij zowel Inner Essence als Kundalini NRGY kan je onder andere ervaren:

     ✴︎ Fysieke sensaties zoals tintelingen, energie voelen stromen, koud of warm krijgen

     ✴︎ Lichamelijke beweging

     ✴︎ Emotionele ontlading

     ✴︎ Activatie van je zintuigen

     ✴︎ Inzichten ontvangen

     ✴︎ Visuele sensaties, kleuren, beelden & visioenen

     ✴︎ Gevoel van eenheid, ultiem geluk & joy

     ✴︎ Diepe verbinding met jouw ware essentie

     Iedere sessie is uniek en kan ook steeds anders ervaren worden. Het gaat er niet alleen om wat er op de mat ervaart, maar vooral wat het met je doet in het dagelijks leven. Het is een proces om deze veranderingen teweeg te brengen. Het wordt aangeraden om een aantal sessies te ervaren, zodat je in het dagelijks leven verandering kunt gaan merken. Bij beide methoden gebeurt er zo’n 20% tijdens de sessie. De overige 80% werkt onbewust in de dagen of weken erna nog door.

     Wat ga ik leren?

     Je leert werken met de energie achter emotionele pijn. Trauma en emotionele pijn manifesteert zich in het lichaam, dat uit zich in stress, pijntjes in het lichaam, onverklaarbare ongemakken en mentale ongemakken, etc.

     Wanneer je in overgave de energetische uitnodiging aanvaardt, is het jouw eigen systeem die de energie door al je energetisch systeem laat stromen. Dit proces vindt zijn weg op een natuurlijke wijze die in afstemming is met jouw lichaam en jouw ziel.

     Wat zijn de kosten?

     De trainig is normaal 999 euro en nu in de early bird 555v euro excl. btw.
     Je kunt dit in 1x of in termijnen voldoen. De livedagen zijn inclusief cacao, thee en snacks.

     Met 4 offline sessies, 1x integratie zoom sessie van 60 minuten t.w.v. 222 euro en 24/7 app support en nog veel meeor!

     Meld je hier meteen aan!

     Disclaimer

     Disclaimer Kundalini NRGY, Sabrine Kasno.

      

     Door deel te nemen aan een Inner Essence en/of Kundalini NRGY sessie van Sabrine Kasno, verklaar je dat je de volgende disclaimer hebt gelezen en ermee akkoord gaat. Inner Essence en Kundalini NRGY is niet wetenschappelijk onderzocht of op enigerlei wijze bewezen en alle resultaten en claims zijn alleen gebaseerd op ervaringen. Inner Essence en Kundalini NRGY kan zowel fysieke bewegingen geven als een mogelijkheid tot verbeterd mentaal, fysiek en emotioneel welzijn. Zoals bij elke (fysieke) activiteit is het risico op blessures altijd aanwezig en niet uit te sluiten.

     Luister altijd naar jouw eigen lichaam en vraag zo nodig steun aan de begeleider. Je bent zelf volledig verantwoordelijk voor alle schade die door deelname kan ontstaan.

     Inner Essence en Kundalini NRGY is geen vervanging voor medische of psychologische hulp, onderzoek, diagnose of behandeling.

     Inner Essence en Kundalini NRGY wordt niet aanbevolen en is niet veilig voor mensen die gevoelig zijn voor ernstige mentale instabiliteit, manie of psychose.

     Inner Essence en Kundalini NRGY wordt niet aanbevolen in het laatste trimester van de zwangerschap.

     Door deel te nemen aan de training en sessies, bevestig je dat je in goede gezondheid verkeert en in de fysieke en mentale conditie bent om deel te nemen. Je gaat er hierbij mee akkoord onherroepelijk afstand te doen van alle claims die je nu of in de toekomst tegen Inner Essence, Kundalini NRGY, Sabrine Kasno of een van haar facilitators hebt. 

     ×

     Hello!

     Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

     × Hoe kan ik je helpen?