PUURR ZeN Treatment

Echte schoonheid zit van binnen, maar wanneer u ontspannen bent straalt u dat ook naar buiten. Om het hele plaatje compleet te maken, kunt u terecht bij ons voor een heerlijke gezichtsbehandeling. Dit zorgt niet alleen voor een ontspanningsmoment, maar meteen ook voor huidverbetering.

Wij gebruiken tijdens de behandelingen huidverzorgingsproducten van PUURR. Huidverzorgingsproducten met een natuurlijke karakter, zonder onnodige toevoegingen. PUURR biedt een totaal concept aan om de ultieme beleving van beauty en well-being te garanderen. Daarnaast bieden wij ook een edelsteen gezichtsmassage aan, waarvan een klein deel in de PUURR ZeN Treatment wordt gegeven, om een goede balans tussen lichaam en geest te krijgen. Dit is namelijk de beste balans die u kunt hebben.

Het unieke aan een PUURR gezichtsbehandeling is, dat elke behandeling begint met een ontspanningsmoment. Wellness staat bovenaan in een PUURR behandeling. De volle 100% aandacht is er voor u want uw PUURR-specialist blijft de gehele behandeling bij u.

De PUURR ZeN Treatment bestaat uit vier behandelingen. Wilt u even ontsnappen van alles dan kiest u voor de Expresse. Een korte behandeling waar u een oppepper krijgt om er weer tegen aan te gaan. U ervaart het “wellness” gevoel. De “klassieke” gezichtsbehandeling valt onder Base PUURR ZeN Treatment. Een behandeling met als uitgangspunt pure ontspanning. Kiest u voor de Intense PUURR ZeN Treatment, dan staat “wellness” en huidverbetering bovenaan. Deze behandeling duurt 75 minuten en uw huid ziet er weer uit als nieuw. Daarnaast werken we bij alle treatments met producten met een natuurlijk karakter. Wilt u specifiek gaan voor huidverbetering dan kiest u voor de Extra Intense PUURR Zen Treatment. In plaatst van een crème masker krijgt u hierbij de Intense Mask, een Intensief alginaat masker.

Ook kunt u kiezen voor een PUURR Skin Improvement Treatment Acid Peel. Hier staat huidverbetering bovenaan. U kunt voor een losse module kiezen namelijk Acid Peel of Alginaat Masker. Deze losse modules kunt u toevoegen aan bijvoorbeeld de Expresse of Base voor een meerprijs.

PUURR ZeN Treatments kunnen naast de reguliere openingstijden ook op afspraak in de avond gemaakt worden. 

Prijzen


EXPRESSE (40 min.) € 37,50
PUURR ZeN Treatment
Intro massage, stomen, reiniging, peeling, masker en dagcrème.

BASE (60 min.) € 57,50
PUURR ZeN Treatment
Stomen, reiniging, peeling, epileren, onzuiverheden verwijderen, edelsteenmassage, masker en dagcrème.

INTENSE (75min.) € 67,50
PUURR ZeN Treatment
Stomen, reiniging, peeling, epileren, onzuiverheden verwijderen, Keuze uit:
– Bindweefselmassage met roller en serum of
– Acid Peel of
– Dermaroller met Hyaluron Concentraat,
edelsteenmassage, crème masker en dagcrème.

EXTRA INTENSE (90 min.) € 82,50
PUURR ZeN Treatment
Stomen, reiniging, peeling, Acid Peel, epileren, onzuiverheden verwijderen, Keuze uit:
– Bindweefselmassage met roller en serum of
– Dermaroller met Hyaluron Concentraat,
edelsteenmassage, Intense Mask (vitamine of lift) en dagcrème.

Losse module te boeken bij Expresse en Base
– Acid Peel € 10,00
– Alginaat masker € 10,00

Voor meer informatie over PUURR (producten) verwijs ik u naar de website van PUURR. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor al uw vragen. Wij beantwoorden ze graag!

#makeup#visagie#wimperextensions#volumewimpers#russianvolume#teraar#langeraar#korteraar#alphenaandenrijn#nieuwkoop#nieuwveen#zevenhoven#makeup#workshop#bruidsmakeup#sabrinekasnovisagie#makeupstudio#maccosmetics#portfolio#fotoshoot#photoshoot#beautyshoot#glamourshoot#fashionshoot#fotograaf#photography#fotografen#fotografie#mua#visagiste#muah#model#tarief#tarieven#prijzen#prijs#mink#lashextensions#wenkbrauwen#waxen#epileren#trimmen#verven#brows#wenkbrauw#browbar#lashbar#mrshigbrow#facials#gezichtsbehandelingen#puurr#puurrzentreatment#wellness#zen#ontspanning#schoonheidsspecialiste#schoonheidssalon#beautysalon#browbar#lashbar#beautybar#facial#gezichtsbehandeling#peeling#kruidenstempel#massage#drukpuntmassage