PUURR Huidverbetering

Last van fijne lijntjes en/of pigment vlekjes? Met de PUURR Skin Improvement Treatment Acid Peel haalt u uw nieuwe huid te voor schijn en maakt deze weer glad. In bijvoorbeeld een kuur van 3 weken brengen we uw huid weer in topconditie door het gebruik van een vitamine masker, fruitzuurpeeling en een lift masker.

Fruitzuurpeeling

Wat doet een fruitzuurpeeling voor uw huid?
 Het is een methode om de lagen van de huid 
op te frissen, op te lichten en de celgroei te versnellen. Het stimuleert de dikte van de huid en het collageen gehalte. Om storende rimpeltjes en pigmentvlekjes te verzachten.

PUURR Tonic Booster Fruitzuurpeeling bestaat uit 10% AHA (alpha hydroxy zuur/ fruitzuren). Dit zijn natuurlijke, organische zuren. Door deze tonic booster neemt uw huid meer vitaminen op én helpt het huidveroudering tegen te gaan.

De treatment

Om een mooi resultaat te halen werken in een kuur 3, 5 of 10 weken lang. In de eerste week van de kuur geven we uw huid een Intense Vitamin Masker en in de laatste week een Intense Lift Mask.

PUURR Tonic Booster heeft 10% fruitzuren, zeer laag in vergelijking met andere producten. Door middel van de softmask laten we het max. 10 min. inwerken waardoor hij langzaam dieper zijn werk kan doen met meer resultaat zonder irritatie! Wanneer het percentage hoger is wordt deze kort op de huid aangebracht en raakt de huid vaak snel geïrriteerd en geeft daardoor weinig resultaat.

We starten met een reiniging en peeling. Daarna brengen we een soft mask aan die doordrengt is met onze PUURR Tonic Booster en laten deze maximaal 10 minuten inwerken. Tijdens de inwerktijd strijken we het masker 3 keer opnieuw in met de tonic booster. Daarna neutralizeren we de PH-waarde van uw huid weer en verzorgen we uw huid met een intensieve 100% pure argan olie. Een boost voor uw huid.

Om het behaalde resultaat te behouden is het onderhouden van uw huid thuis het belangrijkst. Wij kunnen u hierin gratis adviseren. Ook kunt u 1 keer per 6 weken bij ons terug komen om uw huid stralend te houden met een onderhoudsbehandeling zoals de PUURR ZeN Treatment Extra Intense. In deze behandeling krijgt u oa de Acid Peel en Alginaat Masker.

Prijzen


PUURR Skin Improvement Acid Peel € 47,50
Stomen, reiniging, peeling, Acid Peel, massage, Organic Balance Lotion, Hyaluron Concentraat, Intense Forse 2 (PUURR Argan Olie).

Anti- Age Kuur inclusief thuiskit* t.w.v. € 42,00
– 3 behandelingen € 135,00
– 5 behandelingen € 225,00
– 10 behandelingen € 350,00

*Thuiskit bevat PUURR AgE Serum en 1 PUURR Bindweefselroller.