fbpx

Mijn verhaal

Van Beautygirl naar Gypsie Soul

Ik ging voor rouwverwerking

Na het overlijden van mijn moeder in 2017 voelde ik me leeg. Zelf net moeder geworden en ik voelde dat ik op deze manier niet voor mijn dochter kon zorgen.

Mijn persoonlijke ontwikkelingsreis is toen begonnen. Met behulp van coaching en trainingen op gebied van mindset en spiritualiteit leerde ik weer goed voor mezelf zorgen, van mezelf houden en mijn ware verlangens te volgen.

In november 2019 koos ik voor een nieuwe waarheid. Mijn waarheid. Het verlangen van mijn moeder, waar ik mijn hele leven aan wilde voldoen, liet ik los in Bali. Haar favoriete vakantiebestemming. Ik koos voor mijn eigen verlangens; houden van mezelf. Waarderen van mezelf. Zijn wie ik ben. Mijn authentieke ik. Mijn ware soul.

Mijn moeder leed vanaf haar 47e jaar, ruim tien jaar lang aan de gevolgen van de ziekte van Alzheimer

Na het overlijden mijn moeder koos ik ervoor om naar een life-coach te gaan voor rouwverwerking. Gaandeweg had ik het verdriet verwerkt. Mijn moeder is na 10 jaar gestorven aan de gevolgen van Alzheimer. Het verdriet was groot maar rouwverwerking was minder nodig. Het verdriet dat ik voelde was pijn en blokkades vanuit mijn opvoeding. Onbewust heb ik dit gaandeweg opgebouwd.

Met life-coaching, opleidingen en trainingen op gebied van mindset heb ik de pijn en blokkades een plek kunnen geven. NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) is een groot onderdeel geweest in mijn herstel. Ademtechnieken, zoals re-birthing breathwork, Yoga Nidra (diepe meditatieve oefeningen) en healings zoals Reiki.

Wanneer je persoonlijke groei doormaakt, leer je niet alleen je gedachten op orde te krijgen, Je leert ook meer naar je gevoel te luisten. Je mind, gevoel en hart staan immers in verbinding. Deze verbinding ben ik gaan onderzoeken en bracht mij  naar de universele wetten; Universele wetten gaan over je spirituele, geestelijke leven. In contact zijn met het kosmisch energie. Deze energie is toegankelijk voor iedereen.  Met mijn holistische visie geloof ik dat alles energie is en in verbinding staat met elkaar.

Uiteindelijk na een retreat in Bali in november 2019 koos ik voor een nieuwe waarheid waar ik niet meer in het verleden bleef maar meer in het hier en nu zijn. Loslaten wat je niet meer dient. De les uit de gebeurtenis halen, hiervoor bedanken en focus op hetgene wat mij NU blij maakt.

Als ik het kan…
kan jij het ook!
Ik zie mijzelf als een groot experiment. Er is geen goed of fout. Alles is een leermoment. Onderdompelen in de universele wetten, met alle kennis en ervaring vertalen naar Heel je Hart.
[instagram-feed]
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?