Sabrine Kasno – Beauty Salon

Make-up Masterclass

Meet up Event

Masterclass make-up
Deze masterclass is speciaal ontworpen voor mensen die meer gezelligheid willen op hun gezicht, die verder willen dan alleen mascara en wat kleur op de lippen, maar niet weten waar ze moeten beginnen.

Ik zal de cursus Make-up Masterclass bespreken en een indruk geven van wat je leert. We zullen ingaan op enkele van de trendingtechnieken in make-up, het gebruik van producten en geweldige resultaten behalen met eenvoudige technieken! Het wordt een interactieve masterclass om inspiratie op te doen en de te gebruiken kennis op te bouwen.

Tijdens de masterclass werkt MUA Sabrine Kasno met producten van Bellapierre en haar penselen.

Wat houdt de masterclass in: Dit is een masterclass van 1,5 uur in Ter Aar Introductie & Basic- of Glamour Make-up Demo, Koekjes of lichte snack met warme of koude dranken.

Jouw investering is €54 en de prijs die je betaalt voor de look is omruilbaar in producten, waardoor alles wat je leert in principe gratis is!

Make-up

Hello

Ik ben Sabrine

Met mijn enorme passie voor beauty en ondernemers mentaliteit, heb ik sinds mei 2017 mijn eigen beautysalon kunnen creëren. Sinds 2015 ben ik gecertificeerd visagiste. In de jaren daarna heb ik diverse certificaties behaald in alle beauty behandelingen die ik geef in mijn salon aan huis, in een rustige en ontspannende omgeving,
gericht op uiterlijk en innerlijk.

Nieuwsgierig naar mijn socials? Volg me op Instagram!

Behandelingen

Welke behandelingen
bied ik aan?

Make-up

Heb je een fotoshoot, bruiloft, feestje of gewoon omdat het kan? lk maak je graag op voor elke gelegenheid. Dat kan op locatie of gezellig bij mij in de salon.

Of wil je het zelf leren? Dat kan door middel van een make-up workshop!

Brows & Lashes

Je wenkbrauwen zijn de omlijsting van je gezicht. Het kan je look maken of kraken. Met styling, kleuring en/of semi- permanente make-up zorg ik ervoor dat je wenkbrauwen er mooi bij staan.

Heb je korte en/of weinig natuurlijke wimpers? Met behulp van wimperextensions zorg ik ervoor dat wimpers langer en/of voller worden. Je krijgt hierdoor een openener en frissere uitstraling.

Facials & Reiki

Behandelingen geïnspireerd op de Aziatische cultuur. Met behulp van Universele energieën van oa edelstenen ervaar je het ultieme moment, waardoor je in lijn komt met je innerlijke zelf.

Op de hoogte gehouden worden?

Wil jij zo nu en dan een e-mail ontvangen met alle nieuws over Sabrine Kasno – Beauty Salon?

Keep me posted by e-mail!
Geen klant maar wel op de hoogte gehouden door Sabrine Kasno - Beauty Salon? Meld je hieronder aan! Ik beloof je dat je alleen waardevolle e-mails ontvangt!
Marketing door