Beauty & Spirit Behandelingen

Make-up, Brows & Lashes, Facials & Reiki

Visagie

Make-up

ik wil opgemaakt worden
Heb je een fotoshoot, ga je trouwen of heb je een feestje en je wilt professionele make-up. 

Je kunt hiervoor terecht in mijn salon of ik kom op locatie.

Ik wil een workshop volgen

Wil je zelf leren make-uppen dan kun je alleen of met een groep een workshop volgen . 

In de make-up workshop leg ik kort uit** hoe je het beste make-up kunt gebruiken en aanbrengen, gepersonaliseerd op jouw gezicht. Wil je ander soort advies op het gebied van make-up maar staat het soort make-up er niet tussen, neem dan contact met mij op, dan kunnen we naar de mogelijkheden kijken. 

Duur v.a. 1,5 uur, max. 6 personen.
** o.a. uitleg en gebruik van: basis aanbrengen, wenkbrauwen vormen, shapen en blush, van dag- naar avondmake-up. Gratis gebruik van professionele make-up en tools.**

Business aanvraag
Graag persoonlijk contact met mij opnemen via info@sabrinekasno.nl of 0624779256.
Prijzen

Dag- of Avond Make-up €  55,00
Gelegenheids Make-up v.a. €  60,00

Valse wimpers € 7,50

Bruidsmake-up

Proef Make-up € 75,00 (uiterlijk 2 weken voor de grote dag)
Make-up op dé dag € 75,00
Make-up opfrissen € 65,00

Bruidspakket: Proef- en Make-up op de dag, nieuwe set wimperextensions One-By-One en
wenkbrauw stylen € 227,- (Totale waarde van € 250,-)

Make-up gast € 60,00
Make-up kind
tot 12 jaar € 17,50

Make-up Workshop v.a. € 90,00 excl. reiskosten. Duur v.a. 1,5 uur, max. 6 personen.

Reiskosten per km € 0,50 exclusief parkeerkosten. Deze worden volledig in rekening gebracht. Ik ben ook beschikbaar voor de gehele dag. De kosten zijn in overleg.

Brows & Lashes

Wenkbrauwen stylen en Wimperextensions

Strakke wenkbrauwen

Wenkbrauwen zijn bepalend voor je blik. Wenkbrauwen bepalen dan ook een groot gedeelte van uw uitstraling. Sabrine gaat uit van je natuurlijke wenkbrauw lijn. Ik  creër een wenkbrauw die past bij jouw gezicht. Ik  gebruike een milde wax die alleen de haartjes verwijderen en niet hecht aan de huid. De wax verwijdert zelf de kleinste donshaartjes.

Sabrine beheerst de techniek volgens Mrs. Highbrow* om je wenkbrauwen te stylen: waxen, trimmen en tweezen. Na de behandeling perfectioneren we de wenkbrauwen met make-up. 

Je kunt voor verschillende wenkbrauw-behandelingen terecht bij mij. Je kunt oa terecht voor een touch up, waar uw wenkbrauwen alleen in vorm gebracht en geperfectioneerd met make-up of je kiest voor de volledige wenkbrauw behandeling Henna. Hier worden je wenkbrauwen in vorm gebracht en gekleurd met een henna. Op de wenkbrauwenharen houdt de kleur zo een vijf weken,  waaronder op de huid ongeveer 10 dagen, afhankelijk van huidtype en verzorging.

*Techniek volgens Mrs. Highbrow in Amsterdam. Een van de eerste browbars in Nederland.

Prijzen

Wenkbrauw Stylen:
Waxen/ trimmen / tweezen(epileren) & finishing touch met make-up € 23,50

Wenkbrauw Behandeling Regular:
Waxen/ trimmen/ tweezen (epileren), kleuren & finishing touch met make-up 
€ 33,00

Wenkbrauw Behandeling Henna*:
Waxen/ trimmen/ tweezen (epileren) & kleuren & finishing touch met make-up € 35,00
* intensievere kleuring dan gewone verf en hecht op de huid voor meer resultaat

Alleen Kleuren  € 15,50 (Henna € 2,00 extra)

Wanneer u voor het eerst komt voor een Wenkbrauw Behandeling (Henna), adviseren wij u uw wenkbrauwen minimaal 4 weken te laten groeien. Daarna adviseren wij u om de 4 tot 6 weken terug te komen, om uw wenkbrauwen te stylen en in te vorm te houden.

Waxen bovenlip € 7,50
Waxen bovenlip + kin € 12,50

I always woke-up like this (microblading)
Microblading is een techniek waarmee de wenkbrauwen met een semi-permanente tattoo vormgegeven worden. Bij deze semi-permanente make-uptechniek wordt er gebruik gemaakt van een manuele pen met daarin ultrafijne steriele naaldjes op een rij. De naaldjes worden in de inkt gedoopt en vervolgens worden deze pigmenten in een vegende en vloeiende beweging aangebracht in de epidermis (opperhuid). Door de natuurlijke vorm van de wenkbrauwhaartjes na te bootsen, oogt het resultaat veel natuurlijker dan een volledig getatoeëerde wenkbrauw.

Je kunt met microblading niet alleen wenkbrauwen met missende delen opvullen, maar zelfs complete nieuwe wenkbrauwen creëren, bijvoorbeeld bij mensen met alopecia (pleksgewijze kaalheid). Microblading kan ook toegepast worden als vervanging voor het dagelijks aanbrengen van make-up.

Alvorens de behandeling worden uw wenkbrauwen getekend/ gevormd in potlood in samenspraak met u. Wanneer u content bent met de vorm, dan pas starten we met de microblading.

Helaas is microblading niet voor iedereen geschikt. Er zijn ziekten of aandoeningen waarbij het een minder goed idee is! Dit geldt o.a. voor: hemofilie, diabetes, chronische huidziekten zoals: eczeem, psoriasis, pathologische wondgenezing, contactallergie, immuunziekten, hart –en vaatziekten. Ook bij het gebruik van bepaalde medicijnen, zoals anti-stollingsmiddelen of bloedverdunners, kan er geen behandeling plaatsvinden, Bij twijfel, neem dan vooraf contact op met de huisarts. Wanneer iemand een extreem vette huid heeft, wordt microblading ook afgeraden, omdat het pigment niet in de huid blijft zitten.

Microblading blijft 1 tot 3 jaar op de huid zitten (afhankelijk van huidtype), maar het advies is om binnen een jaar terug te komen voor een touch-up. 

Prijzen
Behandeling kost € 295,– inclusief intake en 1 touch-up (tussen 6-8 weken).
Extra Touch-up binnen 3 maanden na 1e behandeling € 80,-

Touch-up binnen 1 tot 1,5 jaar € 147,50
Touch-up binnen 1,5 tot 2 jaar € 200,–
Touch-up langer dan 2 jaar op aanvraag.
Touch-up elders geplaatste microblading op aanvraag.

Lasholic
Sabrine zet op professionele wijze wimperextensions d.m.v. de één-op-één techniek en Russian Volume. De één-op-één techniek, ook wel one-by-one genoemd, wil zeggen dat op elke afzonderlijke wimper een wimperextension wordt geplaatst. Hierdoor krijgen uw wimpers op een natuurlijke wijze een vollere blik.

Bij de Russian Volume techniek wordt er gebruik gemaakt van dunnere en lichtere haarplukjes die op uw wimper worden aangebracht. Russian Volume wimperextensions zorgen voor een vollere “fluffy” oogopslag en zijn ideaal voor mensen met bijvoorbeeld weinig wimpers.

De wimperextensions blijven ongeveer 4 tot 6 weken zitten, maar net als elke haarcyclus, vallen uw wimpers natuurlijk uit, maar groeien ook weer aan. Hierdoor is het aan te raden om iedere 2 of 3 weken een refill behandeling te ondergaan.

Het plaatsen van wimperextensions is niet schadelijk voor uw natuurlijke wimpers. Ook zijn wimpersextensions geschikt voor mensen met gevoelige ogen.  Verder kunt u gewoon makeup dragen met wimperextensions, zelfs eyeliner en mascara. Laatste is in principe niet nodig, maar als u dat graag wil, breng het alleen aan, aan de uiteinden van de wimperextensions. Reinig uw huid met een milde reiniger waar geen olie in zit. Dus geen melkreiniger of andere reinigers waar vet in zit.

Na het plaatsen van de wimperextensios, raad ik u aan de komende 24 uur niet in aanraking te komen met water. Kam de wimperextensions dagelijks voorzichtig door met een schoon wimperborsteltje. Deze krijgt u na de behandeling gratis mee.

 

Prijzen

One- By- One (Classic)

Nieuwe set: € 70,00
Opvullen* tot:
– 1 week € 23,00
– 2 weken € 33,00
– 3 weken € 43,00
– 4 weken* € 53,00

Volume wimpers 3D t/m 6D
(Russian Volume)

Nieuwe set: € 95,00
Opvullen* tot:
– 1 week € 30,00
– 2 weken € 40,00
– 3 weken € 50,00
– 4 weken* € 60,00

Set verwijderen* € 15,00

* Opvullen van een set wimperextensions wat niet door Sabrine Kasno Visagie is geplaatst, komt er een toeslag bij van € 5,00. Als blijkt dat het niet meer mogelijk is om op te vullen, dan is het noodzakelijk om een nieuwe set te plaatsen en wordt de volledige tarief gerekend. 

* Opvullen na de 4 week is niet meer mogelijk, er moet dan gekozen worden voor een nieuwe set.
* Verwijderen van een set wimperextensions, is gratis in combinatie met een nieuwe set.

Facials

Edelsteen gezichtsmassage & Reiki Treatments

Edelsteen gezichtsmassage
Een goede balans tussen lichaam en geest is de beste balans die u kunt hebben. Zeker in combinatie met etherische oliën en edelstenen. Door de etherische oliën gaat de huid stralen en wordt steviger. Er wordt weer leven in uw huid geblazen. Door de edelsteenmassage krijgt de huid een goede doorstroming en is voor elke huid geschikt. Na een aromatherapeutische edelsteenmassage ziet u er weer stralend uit. U voelt zich blijer en ontspannender. Vaak ook wel gelukkiger. Zowel van binnen als van buiten. Dit gevoel heeft alles te maken met energie uitwisseling. Energie maakt iemand energiek, bruisend en creatief. Gebrek aan energie maakt iemand moe en lusteloos. Edelstenen en etherische oliën geven energie die direct uit de natuur afkomstig is.

Op dit moment masseer ik met oa de Jade edelsteen. Jade is een reinigende en beschermende steen (met name tegen lichamelijk letsel). Het zorgt voor harmonie en evenwicht en trekt voorspoed, geluk en welvaart aan. De steen bevordert zelfverwezenlijking en zelfredzaamheid en helpt om negatieve emoties en irritatie los te laten. Het werkt in op het hart chakra en bevordert hiermee liefde, verzorging en tolerantie. Jade stimuleert het bedenken van allerlei ideeën en ook de daadkracht om ze in praktijk te brengen. Fysiek werkt jade sterk reinigend, brengt allerlei lichamelijke systemen in balans en verwijdert gifstoffen uit het lichaam. Het heeft een positieve werking op nieren en bijnieren, blaas, het zenuwstelsel, vruchtbaarheid en op het bevallen.

Prijzen

Edelsteen Gezichtsmassage
Gezicht, decolleté, nek en schouders (30 min.) € 30,00
(Je dient een gereinigd gezicht te hebben voor deze behandeling)

Edelsteen Gezichtsmassage More
Reiniging, Gezicht, decolleté, nek en schouders (45 min.) € 42,00

Edelsteen Gezichtsmassage Extra
Reiniging, Gezicht, decolleté, nek en schouders , Masker* (60 min.) € 57,00

Losse module ipv de standaard maksker*
– Alginaat masker € 7,00
De algen in de alginaat gezichtsmaskers zijn wel 10 maal voedzamer aan mineralen, algen, vitamine A,B en C, dan de reguliere gezichtsmaskers. De pakking wordt rubberachtig en sluit de huid af zodat de werkstoffen beter in kunnen werken.

Reiki Treatment

Wat is reiki? De term Reiki komt uit de Japanse woorden “Rei”  en “Ki”. “Rei” betekend Universele en “Ki” staat voor levensenergie.  Deze universele levensenergie is overal om ons heen en is aanwezig in alles wat leeft. Het is de essentiële energie waaruit wij bestaan.

Reiki is een methode waarbij gewerkt wordt met het sturen van universele energie d.m.v. handopleggingen, waarbij ik levenskracht (Ki) doorgeef aan anderen. Daar knap je van op, je wordt er rustiger van, je krijgt meer inzicht en overzicht. Kortom, je zit lekkerder in je vel en hebt er zin in “om er uit te halen, wat er in zit”.

De handopleggingen vinden plaats boven het lichaam. Je wordt eventueel alleen aangeraakt op de schouders, benen en armen.

Een Reiki behandeling helpt op lichamelijk, emotioneel en mentaal gebied.

Je lichamelijke gezondheid gaat over hoe jouw lichaam aanvoelt. Voel je pijn of ben je vaak ziek? Reiki helpt met o.a:

 • Pijnvermindering of pijn die helemaal verdwijnt;
 • Het aanspreken van het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam;
 • Het activeren van jouw immuunsysteem.

Je emotionele gezondheid gaat over hoe jij omgaat met problemen die op je pad komen, hoe jij over jezelf en jouw gevoelens denkt. Reiki helpt met o.a.:

 • Ontspannen;
 • Opheffen van blokkades;
 • Meer levensvreugde.

Je mentale gezondheid gaat over de controle die jij over jouw eigen gedrag hebt. Reiki helpt met o.a.:

 • Minder stress;
 • Het loslaten van negatieve denkpatronen;
 • Jouw talenten beter ontwikkelen.

Hoeveel Reiki behandelingen heb ik nodig?

Ik adviseer je om in de 1ste week 3 behandelingen te volgen, in de 2de week 2 behandelingen en in de 3de week 1 behandeling. Daarna is het aan jou hoeveel Reiki behandelingen jij wilt doen. Jij bepaalt hoeveel energie je nodig hebt om dat te genezen waar jij vanaf wilt en jij bepaalt ook het tempo waarop dit gebeurd. 

DISCLAIMER

De Reiki behandelingen zijn geen vervanging van je mogelijk reguliere behandelingen, maar is slechts een aanvulling en/of ondersteuning. Ik zal je nooit advies geven om met je reguliere behandelingen te stoppen of deze te wijzigen. Bespreek dit ten alle tijde met je reguliere behandelend arts of therapeut.

Een Reiki-behandeling vindt altijd samen met jou in overleg plaats waarbij je ten alle tijde vragen kunt stellen. Ik ben niet verantwoordelijk voor de invloed van behandelingen op lichaam en geest.

Reiki is liefdevolle energie en zal daar haar werk doen waar nodig. – Sabrine Kasno

Prijzen

Reiki Treatments

 1. REIKI Treatment zoals hierboven beschreven €55/ max. 60 min, incl. intake en/ integratie.
 2. Nooit gehoord van Reiki, Chakra’s en/of edelstenen? Kom een keer langs en ervaar 15 minuten een Reiki Stoelbehandeling voor slechts €10.  

Meteen een afspraak maken?

*Wanneer je een afspraak maakt ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Sabrine Kasno Visagie.

* Een afspraak afzeggen kan kosteloos indien je uiterlijk 24 uur voorafgaand aan de afspraak de behandeling afmeldt. Dit kan telefonisch, met een whatsapp bericht (0624779256), sms of een email waarin u de dag en tijd vermeldt waarop je een afspraak heeft.  Indien je niet in staat bent om de afspraak af te melden of je bent de afspraak gewoon vergeten dan ben ik genoodzaakt de gereserveerde tijd bij je in rekening brengen. De kosten voor een niet nagekomen afspraak bedragen het volledige bedrag die je voor de geboekte behandeling zou betalen. Dit bedrag zal contant afgerekend moeten worden.