Wenkbrauwen

Wenkbrauwen zijn bepalend voor uw blik. Wenkbrauwen bepalen dan ook een groot gedeelte van uw uitstraling. Bij Sabrine Kasno Visagie gaan we uit van uw natuurlijke wenkbrauw lijn. We creëren een wenkbrauw die past bij uw gezicht. We gebruiken een milde wax die alleen de haartjes verwijderen en niet hecht aan de huid. De wax verwijdert zelf de kleinste donshaartjes.

Sabrine Kasno Visagie beheerst de techniek volgens Mrs. Highbrow* om uw wenkbrauwen te stylen: waxen, trimmen en tweezen. Na de behandeling perfectioneren we de wenkbrauwen met make-up. 

U kunt voor verschillende wenkbrauw-behandelingen terecht bij ons. U kunt oa terecht voor een touch up, waar uw wenkbrauwen alleen in vorm gebracht en geperfectioneerd met make-up of je kiest voor de volledige wenkbrauw behandeling Luxe. Hier worden uw wenkbrauwen in vorm gebracht en gekleurd met een intensievere kleuring. Op de wenkbrauwenharen houdt de kleur zo een vijf weken,  waaronder op de huid ongeveer 10 dagen, afhankelijk van huidtype en verzorging.

*Techniek volgens Mrs. Highbrow in Amsterdam. Een van de eerste browbars in Nederland.

De behandelingen

  • Wenkbrauw en/of Wimpers kleuren
  • Wenkbrauw Touch-up: Waxen/ trimmen / tweezen & finishing touch met make-up
  • Wenkbrauw Behandeling: waxen/ trimmen/ tweezen, kleuren & finishing touch met make-up
  • Wenkbrauw Behandeling Luxe*: waxen/ trimmen/ tweezen & kleuren & finishing touch met make-up *intensievere kleuring dan gewone verf en hecht op de huid voor meer resultaat.

En nu u er toch bent kun u ook uw bovenlip waxen en/of uw kin.

Voor een afspraak kunt u hier klikken. Voor de volledige prijslijst klik hier

 

#makeup#visagie#wimperextensions#volumewimpers#russianvolume#teraar#langeraar#korteraar#alphenaandenrijn#nieuwkoop#nieuwveen#zevenhoven#makeup#workshop#bruidsmakeup#sabrinekasnovisagie#makeupstudio#maccosmetics#portfolio#fotoshoot#photoshoot#beautyshoot#glamourshoot#fashionshoot#fotograaf#photography#fotografen#fotografie#mua#visagiste#muah#model#tarief#tarieven#prijzen#prijs#mink#lashextensions#wenkbrauwen#waxen#epileren#trimmen#verven#brows#wenkbrauw#browbar#lashbar#mrshigbrow#facials#gezichtsbehandelingen#puurr#puurrzentreatment#wellness#zen#ontspanning#schoonheidsspecialiste#schoonheidssalon#beautysalon#browbar#lashbar#beautybar#facial#gezichtsbehandeling#peeling#kruidenstempel#massage#drukpuntmassage