Tijdelijke website van

Sabrine Kasno Enterprise

bestaat oa uit Sabrine Kasno Visagie,
De Online Salon en Gypsie Soul

 

Waarom

Sabrine Kasno Enterprise

Met een holistische kijk op beauty, waar alles in verbinding staat met elkaar, gaat aandacht voor je uiterlijk heel goed samen met je innerlijke reis. In mijn optiek dient dit samen te gaan. Het een kan niet zonder het ander. Het is een wisselwerking.

Om mijn visie en missie te verkondigen is het tijd om alles samen te brengen. 1+1=3

SABRINE KASNO VISAGIE 

Dé schoonheidssalon waar het niet alleen draait om de buitenkant. 

Schoonheid is het resultaat van innerlijke en uiterlijke balans op zowel het fysieke, emotionele, mentale en spirituele level. De treatments van Sabrine bestaan uit verschillende manieren die steeds een verschillend aspect van het concept schoonheid behandelen. 

Sabrine herkent onderliggende disbalansen in lichaam en geest en behandelt deze op een zo natuurlijke manier, met natuurlijke producten met resultaat dat je kijk op schoonheid verandert en aansluit bij de hedendaagse trends. 

De Online Salon

Dé virtuele salon waar je op een laagdrempelige manier kennis maakt met persoonlijke ontwikkeling en uiterlijke verzorging. 

Hoe je lijf eruit ziet, heeft degelijk invloed op hoe jij je voelt in je lijf. Tijd en energie investeren aan je uiterlijk, is geen ijdeltuiterij is. Integendeel juist: het bewijst dat je jezelf de moeite waard vindt. Om je van binnen gelukkig en mooi te voelen, helpt het wel degelijk als je tevreden bent over je ‘buitenkant’. Het is een wisselwerking.

Om echt aandacht te geven aan je buitenkant, die je eerst te “zijn” en vervolgens ga je “doen”!

 

Gypsie Soul

Dé spirituele reis op praktische nuchtere manier. 

Gyspie Soul is een reiziger dat zit toelegt op het welzijn en de zelfrealisatie van degenen die het tegenkomen. Zie het als een portaal van inzichten en inspiratie voor de ziel, vanuit de ziel.

Of je nu op zoek bent naar meer innerlijke rust en innerlijk zelf, of avontuur en ontdekking – je kunt het allemaal in balans vinden!

Wat drijft mij?

Mijn missie

Tijdens het ziekteproces van mijn moeder (op jonge leeftijd van 47 al de ziekte van Alzheimer) en na haar overlijden, bleef ik altijd positief. Door haar lach, aanraking en zelfs het overlijden waar ik mijn moeder eindelijk de rust gunde die ze verdiende.

Mijn jeugd was liefdevol ondanks gescheiden ouders en geen contact met een ouder. Als tiener weleens een zijspoor gehad. En toch lukte mij het om altijd postief in het leven te staan. Nooit de vraag gesteld: “Waarom ik?”.

Had ik dit geleerd? Kreeg ik dit mee als kind? Ongetwijfeld.

Ik geloof dat ik op de wereld ben gekomen om licht te brengen in anderen. Het licht heeft altijd in mij gezeten en schijnt nog steeds. Al deze “harde” lessen heb ik geleerd om te kunnen doen wat ik nu doe.

 

De schoonheid aanwakkeren in elke vrouw. Van binnen en van buiten. Als beauty specialist, mindsetcoach en energetisch werker.

Verborgen schatten

Wat kun je nu doen voor jezelf? 

Make-up & Mindset

Laagdrempelige manier om echt aandacht aan jezelf te besteden. Hoe jij je voelt, heeft invloed op hoe jij eruit ziet en visa versa.

10-weekse online cursus om de eerste stappen te nemen naar persoonlijke ontwikkeling en uiterlijke verzorging.

√ starten wanneer jij wilt;
√ in je eigen tijd en tempo;
√ wekelijkse lessen;
√ bonus-lessen;
√ inclusief starters make-up kit;
√ cadeau, selfcare deck van De Handcoach.

Investering €444,-

 

Gypsie Moon Journeay

Al enige tijd leef in met de maanenergie waar ik al mijn dromen sterk maak. Ik voel een enorme connectie met de maan. Met de maanenergie wordt je gesteund in je persoonlijke journey om al je dromen waar te maken. All you need is guts and trust. Om in jezelf te geloven, in je eigen kunnen, in jouw droom. Wat er ook gebeurd.⠀

Ben jij op zoek naar:
🌑 Spirituele betekenis of begeef je je al op het spirituele pad.
🌓 Verbinding met de (maan) energie.
🌕 Een down-to-earth manier om te connecten met je inner being/ innerlijke zelf?
🌝 Groei en ontwikkeling in het voelen van je persoonlijke empowerment?

Dan is Gypsie Moon Journey echt gemaakt voor jou!

Elke maand is het Nieuwe Maan. De aankondiging dat de maancyclus opnieuw is begonnen. Net als de maan begin jij opnieuw en kun je nieuwe intenties zetten. En ervoor zorgen dat deze intenties uitkomen!⠀⠀

Voel jij dat het nu tijd is voor nieuwe dromen die ook nog uitkomen?

De cursus wordt gegeven via een prive instagramaccount @gypsiemoonjourney. Na betaling kun jij je een verzoek indienen bij het account waar ik je vervolgens toegang geef.

De vogende nieuwe maan ronde start op 23 april 2020.

Voor € 66,- krijg jij toegang tot de cursus en 2 maanrollers  met essentiele olien en edelstenen toegestuurd.

Universal Love Healing

Een liefdevolle, zachte en ontspannende Reiki behandeling op afstand met de bedoeling om het fysieke en spirituele welzijnsgevoel van de ontvanger te bevorderen.

Reiki is een methode waarbij gewerkt wordt met het sturen van deze kosmische energie. Het bekende helende “kusje erop” van mama werkt met dezelfde universele energie.

Reiki zorgt ervoor dat tekorten aan energie in ons lichaam worden opgelost zodat de natuurlijke balans werd wordt hersteld. Door het sturen van de energie activeren we het zelfhelende vermogen van het lichaam.

De ontvanger van Reiki bepaalt bewust of onbewust wat ze met deze energie doen. Ze kunnen het zelfgenezingsproces zelf beïnvloeden, de gever heeft hier geen invloed op. Als iemand openstaat voor het laten doorstromen van deze universele energie door zijn of haar hele fysieke en mentale wezen kan dit leiden tot heling, genezing of acceptatie.

De behandeling kan door iedereen anders ervaren worden. De ene voelt de energie als warmte of trillingen, de ander ziet de energie in kleuren en weer een ander merkt hier weinig van maar geeft zich over aan het vertrouwen.

Voor deze healing vraag ik een bijdrage van € 34,- en deze kun je vooraf voldoen via de pagina die verschijnt na de het inplannen van je healing.