Online afspraak maken

Staat uw behandeling er niet tussen en/of heeft u vragen naar aanleiding van de getoonde behandelingen, stuur gerust een WhatsApp bericht of bel naar 0624779256.

Scroll naar beneden voor de juiste behandelingen. Let op! U krijgt een bevestiging per email. Mocht u deze niet hebben ontvangen, dan kan het zijn dat het in uw spam inbox is terecht gekomen.

Indien u klant wordt van Sabrine Kasno Visagie, of om een andere reden persoonsgegevens aan ons verstrekt, geeft u  uitdrukkelijk toestemming om uw persoonsgegevens in lijn met de Privacyverklaring te verwerken.

 

Een afspraak afzeggen kan kosteloos indien u uiterlijk 24 uur voorafgaand aan de afspraak de behandeling afmeldt. Dit kan telefonisch, met een whatsapp bericht, sms of een email waarin u de dag en tijd vermeldt waarop u een afspraak heeft.  Indien u niet in staat bent om de afspraak af te melden of u heeft de afspraak gewoon vergeten dan moeten wij helaas de gereserveerde tijd bij u in rekening brengen. De kosten voor een niet nagekomen afspraak bedragen het volledige bedrag die u voor de geboekte behandeling zou betalen. Dit bedrag zal contant afgerekend moeten worden. 

#makeup#visagie#wimperextensions#volumewimpers#russianvolume#teraar#langeraar#korteraar#alphenaandenrijn#nieuwkoop#nieuwveen#zevenhoven#makeup#workshop#bruidsmakeup#sabrinekasnovisagie#makeupstudio#maccosmetics#portfolio#fotoshoot#photoshoot#beautyshoot#glamourshoot#fashionshoot#fotograaf#photography#fotografen#fotografie#mua#visagiste#muah#model#tarief#tarieven#prijzen#prijs#mink#lashextensions#wenkbrauwen#waxen#epileren#trimmen#verven#brows#wenkbrauw#browbar#lashbar#onlineafspraak#afspraakmaken#online#plannen#afspraak