Online afspraak maken

PUURR ZeN Treatments (gezichtsbehandelingen) kunnen naast de reguliere openingstijden, ook op afspraak in de avond gemaakt worden. Afspraak maken kan NIET via de afspraakplanner maar WEL via onderstaande telefoonnummer.

Staat uw behandeling er niet tussen en/of heeft u vragen naar aanleiding van de getoonde behandelingen, stuur gerust een WhatsApp bericht of bel naar 0624779256.

Scroll naar beneden voor de juiste behandelingen. Let op! U krijgt een bevestiging per email. Mocht u deze niet hebben ontvangen, dan kan het zijn dat het in uw spam inbox is terecht gekomen.

Indien u klant wordt van Sabrine Kasno Visagie, of om een andere reden persoonsgegevens aan ons verstrekt, geeft u  uitdrukkelijk toestemming om uw persoonsgegevens in lijn met de Privacyverklaring te verwerken.

 

Een afspraak afzeggen kan kosteloos indien u uiterlijk 24 uur voorafgaand aan de afspraak de behandeling afmeldt. Dit kan telefonisch, met een whatsapp bericht, sms of een email waarin u de dag en tijd vermeldt waarop u een afspraak heeft.  Indien u niet in staat bent om de afspraak af te melden of u heeft de afspraak gewoon vergeten dan moeten wij helaas de gereserveerde tijd bij u in rekening brengen. De kosten voor een niet nagekomen afspraak bedragen het volledige bedrag die u voor de geboekte behandeling zou betalen. Dit bedrag zal contant afgerekend moeten worden. 

#makeup#visagie#wimperextensions#volumewimpers#russianvolume#teraar#langeraar#korteraar#alphenaandenrijn#nieuwkoop#nieuwveen#zevenhoven#makeup#workshop#bruidsmakeup#sabrinekasnovisagie#makeupstudio#maccosmetics#portfolio#fotoshoot#photoshoot#beautyshoot#glamourshoot#fashionshoot#fotograaf#photography#fotografen#fotografie#mua#visagiste#muah#model#tarief#tarieven#prijzen#prijs#mink#lashextensions#wenkbrauwen#waxen#epileren#trimmen#verven#brows#wenkbrauw#browbar#lashbar#onlineafspraak#afspraakmaken#online#plannen#afspraak