Microblading Hairstrokes

Microblading is een techniek waarmee de wenkbrauwen met een semi-permanente tattoo vormgegeven worden. Bij deze semi-permanente make-uptechniek wordt er gebruik gemaakt van een manuele pen met daarin ultrafijne steriele naaldjes op een rij. De naaldjes worden in de inkt gedoopt en vervolgens worden deze pigmenten in een vegende en vloeiende beweging aangebracht in de epidermis (opperhuid). Door de natuurlijke vorm van de wenkbrauwhaartjes na te bootsen, oogt het resultaat veel natuurlijker dan een volledig getatoeëerde wenkbrauw.

Je kunt met microblading niet alleen wenkbrauwen met missende delen opvullen, maar zelfs complete nieuwe wenkbrauwen creëren, bijvoorbeeld bij mensen met alopecia (pleksgewijze kaalheid). Microblading kan ook toegepast worden als vervanging voor het dagelijks aanbrengen van make-up.

Alvorens de behandeling worden uw wenkbrauwen getekend/ gevormd in potlood in samenspraak met u. Wanneer u content bent met de vorm, dan pas starten we met de microblading.

Helaas is microblading niet voor iedereen geschikt. Er zijn ziekten of aandoeningen waarbij het een minder goed idee is! Dit geldt o.a. voor: hemofilie, diabetes, chronische huidziekten zoals: eczeem, psoriasis, pathologische wondgenezing, contactallergie, immuunziekten, hart –en vaatziekten. Ook bij het gebruik van bepaalde medicijnen, zoals anti-stollingsmiddelen of bloedverdunners, kan er geen behandeling plaatsvinden, Bij twijfel, neem dan vooraf contact op met de huisarts. Wanneer iemand een extreem vette huid heeft, wordt microblading ook afgeraden, omdat het pigment niet in de huid blijft zitten.

Microblading blijft 1 tot 3 jaar op de huid zitten (afhankelijk van huidtype), maar het advies is om binnen een jaar terug te komen voor een touch-up. 

Prijzen


Behandeling kost € 295,– inclusief intake en 1 touch-up (tussen 6-8 weken).
Extra Touch-up binnen 3 maanden na 1e behandeling € 80,-

Touch-up binnen 1 tot 1,5 jaar € 147,50
Touch-up binnen 1,5 tot 2 jaar € 200,–
Touch-up langer dan 2 jaar op aanvraag.
Touch-up elders geplaatste microblading op aanvraag.

alphenaandenrijn#nieuwkoop#nieuwveen#zevenhoven#makeup#workshop#bruidsmakeup#sabrinekasnovisagie#makeupstudio#maccosmetics#portfolio#fotoshoot#photoshoot#beautyshoot#glamourshoot#fashionshoot#fotograaf#photography#fotografen#fotografie#mua#visagiste#muah#model#tarief#tarieven#prijzen#prijs#mink#lashextensions#wenkbrauwen#waxen#epileren#trimmen#verven#brows#wenkbrauw#browbar#lashbar#microblading#hairstrokes#permanentemakeup#pmu#semipermanentemakeup