Acties & Nieuws

Microblading (permanente make-up)
De nieuwste behandeling voor de wenkbrauwen. Altijd je wenkbrauwen On fleek!
Microblading is een techniek waarmee de wenkbrauwen met een semi-permanente tattoo vormgegeven worden. Meer informatie klik hier.

Introductie prijs van € 199,= (normaal €295,=) inclusief intake en touch-up binnen 6-8 weken.

PUURR ZeN (Hydra) Treatment 
NIEUW! Het is warm buiten. Dat betekent goed Hydrateren! Zeker voor je huid én de gezondheid van je huid is het belangrijk om voldoende te hydrateren, niet van binnenuit (zoals water drinken) is hydrateren enorm belangrijk, maar ook vanuit de buitenkant (zoals een masker en/of creme).

Om kennis te maken met hét treatment van dit moment, kun je een PUURR ZeN Hydra Treatment “Expresse” ondergaan waarin je huid optimaal gehydrateerd wordt door vers gemaakte ministempels. Deze stempels bevatten lavendel en lijnzaad en en worden “gestempeld” op je gezicht en laten een gel-achtige substantie achter die meteen als masker dient. De ultieme combinatie voor een sterke hydraterende werking voor een zijde zachte huid.

PUURR ZeN Hydra Treatment “Expresse” kost nu slechts €35,- en duurt 40min. 

 

 

 

 

 

 

Huidverbetering/ Skin Improvement
PUURR Acid Peel Treatment (video vanaf 1.05 min bekijken voor de treatment).
Onze peeling haalt uw nieuwe huid 
tevoorschijn en maakt hem glad en stralend!

Friends with Benefits!
Introduceer een nieuwe klant en krijg beide eenmalig 10% korting op een behandeling naar keuze. 

Spaar voor 20% korting!
Sparen voor korting! Wie wilt dat niet. Bij elke afspraak voor het opvullen* van uw wimperextensions krijgt u een stempel. Bij een volle stempelkaart krijgt u wel 20% korting op uw eerste volgende afspraak voor het opvullen van uw wimperextensions.

stempelkaart-2-2stempelkaart-1-2

 

 

 

 


*Vraag naar de voorwaarden
.

Cadeaubon
Leuk om te geven en te krijgen! In elk gewenst bedrag te verkrijgen.

CadeaubonCadeaubon

 

 

 

 

Volume Wimpers/ Russian Volume (3D t/m 6D) Wimperextensions
Wat zijn dit voor wimperextensions?
Russian Volume is en nieuwe techniek van het plaatsten van wimperextensions dat sinds kort de Nederlandse markt heeft veroverd. Bij deze techniek worden dunnere en lichtere haarplukjes aangebracht op de eigen wimper. Volume wimpers/ Russian Volume wimperextensions zorgen voor een vollere “fluffy” oogopslag en zijn ideaal voor mensen met bijvoorbeeld weinig wimpers.
Net als de One-By-One Wimperextensions zijn deze extensions bestand tegen water en brengt geen schade aan je eigen wimpers. 

Links: One-By-One en Rechts: Russian VolumeSabrine Kasno Visagie en Wimperextensions

visagie#wimperextensions#volumewimpers#russianvolume#teraar#langeraar#korteraar#alphenaandenrijn#nieuwkoop#nieuwveen#zevenhoven#makeup#workshop#bruidsmakeup#sabrinekasnovisagie#makeupstudio#maccosmetics#portfolio#fotoshoot#photoshoot#beautyshoot#glamourshoot#fashionshoot#fotograaf#photography#fotografen#fotografie#mua#visagiste#muah#model#tarief#tarieven#prijzen#prijs#mink#lashextensions#wenkbrauwen#waxen#epileren#trimmen#verven#brows#wenkbrauw#browbar#lashbar#stempelkaart#klantenkaart#korting#sparen